Velkommen til våre nettsider!

Betingelsene for automatiserte samlebånd

Med den videre integrasjonen og utviklingen av økonomisk globalisering, blir produksjonskostnadene for produktene i tradisjonelle intensive produksjonsindustrier som klær og elektronikk høyere og høyere, og prosessfortjenesten blir lavere og lavere.For å forbedre bedriftens samlede profittrate, forbedre arbeidseffektiviteten, optimalisere bedriftsledelsesprosesser og fremme økonomisk utvikling av høy kvalitet, har forbedring av produksjonseffektiviteten gjennom informasjonstransformasjon blitt de effektive metodene.De automatiserte samlebåndene er de gode valgene for dem.

1. Samlebåndene og transportørenes struktur og prosess er relativt stabile, og det er et langsiktig produkt og kan skape fortjeneste for deg.

2. Prosessflyten på samlebåndene og transportbordene kan deles inn i enkle prosesser, og noen prosesser kan kombineres og dekomponeres i henhold til kravene til prosesssynkronisering.De individuelle tidspunktene for hver prosess bør ikke variere for mye.

3. Utgangen til samlebåndene og transportørene er stor og arbeidsmengden per produktenhet er stor, for å sikre belastningen på hver arbeidsplass av samlebåndene og transportørene.

4. Råvarer.Samvirkedeler skal standardiseres, standardiseres og leveres i tide til samlebånd og transportører.

5. Betingelsene for montering av samlebånd og transportbånd bør være oppfylt.På grunn av integreringen av banebrytende teknologier som sensorteknologi, drivteknologi, mekanisk teknologi, grensesnittteknologi og datateknologi, kan automatiserte produksjonslinjer danne et komplett system.Automatiserte samlebånd og transportbånd har blitt mye brukt i forskjellige land fordi automatiserte produksjonslinjer har ulike produksjonsbehov.Optimaliser den effektive integrasjonen og organiseringen av det overordnede anlegget.Selv om den automatiserte produksjonslinjen stammer fra de tradisjonelle samlebåndene og transportbåndene, er dens effektivitet langt overlegen de tradisjonelle samlebåndene, forskjellen er åpenbar, automatiseringskontrollen er veldig høy, og de tradisjonelle samlebåndene og transportbordene har ikke presis produksjonsrytme.


Innleggstid: Mar-02-2022